• 09 Decembrie 2022

VIDEO. Lansarea campaniei „Let's talk about BurNOut” - expoziția „BurNOut în artă”

Campania „Let’s talk about BurNOut”, inițiată de platforma independentă de telemedicină Digital Clinics, a fost lansată la data de 24 noiembrie, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Libăria Cărturești Verona din București.

Let’s talk about BurNOut este o campanie prin intermediul căreia ne dorim atât să tragem un semnal de alarmă în legătură cu afecțiunile psihice, cât și să ajutăm publicul larg să conștientizeze importanța recunoașterii simptomelor și a tratamentului supervizat de un specialist”, a declarat fondatorul Digital Clinics, Mirela Meiță.

Evenimentul a marcat și vernisajul expoziției „BurNOut în artă”. Aceasta aduce în atenția publicului 11 lucrări celebre, în care pictorii au „vorbit” despre suferința provocată de afecțiunile psihice.

Fiecare lucrare, însoțită de texte ale curatorilor și ale medicului psihiatru, sprijină ideea că artele au rol de suport, fiind un dialog despre cunoaștere și vulnerabilitate. Lucrările au fost alese și explicate de către studenții Carmen Dinu, Bianca Sava, Andrada Cristina Gheorghe și Andrei Boteanu, studenți de la Facultatea de Arte Plastice, coordonați de către lector universitar dr. Anca Boeriu.

Dacă doriți să găzduiți expoziția în cadrul companiei dvs, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@digital-clinics.com

Related Post: