• 21 Noiembrie 2022

„Let’s talk about BurNOut”: campanie de conștientizare a efectelor epuizării profesionale și depresiei

Platforma independentă de telemedicină Digital Clinics inițiază campania de conștientizare a burnout-ului, anxietății și depresiei Let's talk about BurNOut.

Campania își propune să schimbe mentalități și percepții legate de persoanele care experimentează efectele grave ale epuizării profesionale și să contribuie la diminuarea marginalizării și stigmatizării acestora.

Let's talk about BurNOut are ca scop principal crearea unui cadru care încurajează dialogul deschis, acceptarea și promovarea informațiilor corecte.

Prin intermediul unei serii de conferințe, expoziții, workshop-uri și testimoniale, publicul va putea dobândi, cu ajutorul specialiștilor, informații importante, care să ajute la identificarea burnout-ului, a anxietății și depresiei, precum și la pașii necesari unui plan de intervenție și tratament. 

Coordonatorul științific al acestui demers este dr. Ioana Silion - medic primar psihiatru, cu masterat în Devianţă, criminalitate şi intervenție socială, doctorand în științe medicale al UMF „Carol Davila” București.

Evenimente și acțiuni din cadrul campaniei

Campania Let's talk about BurNOut propune o serie de evenimente și activități inedite. Expoziția itinerantă „BurNOut în artă” este un dialog vizual despre vulnerabilitate și cunoaștere, sub semnul unor picturi celebre. „Mame în BurNOut” se adresează mamelor care experimentează dificultăți reale în a se adapta la rolul de părinte. „BurNOut PuZzLe” sintetizează o realitate socială: burnout-ul, depresia și anxietatea sunt subiecte despre care se discută în șoaptă, timp în care cei afectați trăiesc un cotidian ca un puzzle, pe care nu reușesc să-l configureze. 

Alte evenimente și activități, precum „BurNOut: Dialoguri”, „BurNOut: Necunoscut. Cui i-e frică de psihiatru?”, „BurNOut: Omul de vinil” sau „BurNOut_3R”, implică medici și specialiști, personalități, specialiști în HR, manageri de companii, angajați, publicul larg etc.

Let's talk about BurNOut se lansează oficial, odată cu vernisajul expoziției „BurNOut în artă”, joi 24 noiembrie 2022, ora 19.00, la librăria Cărturești din Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București.

Expoziția itinerantă BurNOut în arte aduce în fața publicului 11 lucrări în care artiști celebri vorbesc despre suferința provocată de afecțiunile psihice.

Dacă sunteți interesat să găzduiți expoziția la sediul companiei dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un email la contact@digital-clinics.com

Related Post: